ΠΡΟΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ | ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΕΡΓΑ!!



Μάλιστα Σωθήκαμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πως το λέγαμε/τε ?? επονείδιστο και επαχθές χρέος ??? Πως το λένε τώρα ??Τι θα κάνατε ??? λογιστικό έλεγχο ??? Πότε είπατε θα αρχίσει ??? Την επόμενη μέρα των εκλογών??? 



Τι είχατε πει για τα κόκκινα δάνεια ??? Πως το είπαμε εκείνο το κόλπο των αποθεματικών των ταμείων ??? Και τι λέγατε για τον ΕΝΦΙΑ???

Χμμμμμμμμ!!!!!!!! πρέπει να κοιτάξω τα αυτιά μου. 
Αλλά μου έλεγαν και άλλα καταλάβαινα??????????? Και εκείνος ο Σταθάκης ?????

Ο προστάτης των κατατρεγμένων προτείνει Τι??????
Οσοι έχουν ετήσιο εισόδημα έως 5000 θα απαλλαγούν από την θηλιά των Τραπεζών. Ολοι οι άλλοι??? όπως για παράδειγμα εκείνος που έχει ας πούμε 8000 ετήσιο??? Έπιασε το ........ ΛΑΧΕΙΟ.

Δεν μιλάμε βέβαια για εκείνους που έχουν την ευλογία να είναι οικογενειάρχες με 4μελή ή 5μελή οικογένεια, και έμεινε ο μοναδικός εργαζόμενος με ΈΝΑ χιλιάρικο τον μήνα. ΑΥΤΟΣ θα δίνει το 30% του μηνιαίου εισοδήματός του στην Τράπεζα. ΔΗΛΑΔΗ 300 ευρώ τον μήνα. Αρα θα του περισσεύουν για να ζει πολυτελέστατα αυτός και η οικογένειά του -τροφή, φως, νερό, τηλ, σπουδές, κίνηση, ντύσιμο, θέρμανση ...

ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 700 ευρώ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ δηλ. 175 ευρώ για κάθε άτομο τον μήνα. Δια 30 = 5,83 ευρώ την ΗΜΕΡΑ. Δηλαδή ένα άτομο θα ζει πλουσιοπάροχα, ΑΝΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ ΜΕ 5,83 ΕΥΡΩ, και με αυτά θα καλύπτει όλες τις ΒΑΣΙΚΕΣ και ΒΙΟΤΙΚΕΣ και τις ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ του ΑΝΑΓΚΕΣ.

Για πάταξη ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ακούμε κάθε μέρα...Κι όμως δεν βλέπουμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ...Οι νταβατζίδες κυκλοφορούν ανάμεσά μας ελεύθεροι, ενώ η κυβέρνηση δίνει ΑΓΩΝΑ τάχα για να βρεί λεφτά....ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....Τα κότσια για να τα πάρετε που είναι βρε Αλέξη?????

ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ (κατά μακαρίτη Αλκη Στέα).

Υ.Γ. 1) ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ. Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ. ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ...........
Υ.Γ. 2) ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΙΚ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.


Πηγή: diadosias.com
loading...
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: