Σχολιάζουμε τις εμφανίσεις των παικτριών του Survivor: Η κουμπάρα, η ζακέτα να πάρεις και η «εκδίκηση της Καλλέργη»!



Δεν τις είχαμε συνηθίσει με τα καλά τους. Στο Survivor πάλευαν με τις λάσπες για την επιβίωση και ήταν ντυμένες αθλητικά. Χθες στον ημιτελικό του παιχνιδιού έλαμψαν. Πάμε να σχολιάσουμε τις εμφανίσεις των παικτριών του Survivor:

Aπό την Έλενα Φάκου

Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου – Διαβάστε παρακάτω…


Υπέροχο φόρεμα για να γίνει κουμπάρα σε ένα γάμο ή νονά σε μια βάπτιση. Όχι όμως για τον ημιτελικό του Survivor. Επίσης το πατρόν αυτό είναι κομματάκι βαρύ και φορτωμένο και φοριέται από μεγαλύτερες ηλικίες. Θα μπορούσε να βάλει κάτι που να αρμόζει περισσότερο στην ηλικία της αλλά και στην περίσταση.





Ειρήνη Αϊνατζιόγλου

Η δεύτερη Αϊνατζιόγλου το πήγε καλύτερα. Σωστό το πιάσιμο στα μαλλιά, εννοείται πιο καλοκαιρινό το φόρεμα, νεανική η εμφάνισή της και σε γενικές γραμμές συμβάδιζε με όλα.



Eυρυδίκη Βαλαβάνη

Όλα εντάξει. Δεν απείχε πολύ από το στυλ που μας έχει συνηθίσει, λίγο πιο αθλητικό, λίγο πιο νεανικό, κάπως πιο προχωρημένο. Ταίριαζε με την ατμόσφαιρα του πλατό, είχε μια εξωτική πινελιά με τα κοτσιδάκια που έφερε από τον Άγιο Δομίνικο, ασφαλής επιλογή το μαύρο χρώμα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη περπάτησε σε γνωστά μονοπάτια και δε στραβοπάτησε.



Eιρήνη Παπαδοπούλου

Είναι μια γυναίκα με πολύ ωραίο σώμα, υπέροχα μαλλιά και όμορφο πρόσωπο που σημαίνει πως σχεδόν ότι και να βάλει θα της στέκεται ωραία, όμως, θεωρώ ότι βάρυνε αρκετά την εμφάνισή της ενώ εξίσου επίσημο έκανε και το χτένισμά της και το μακιγιάζ. Την ήθελα πιο νεανική, μπορεί να το υποστηρίξει. Το στυλ της ήταν αρκετά σοβαρό και δεν υπήρχε λόγος.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: