Ο Αρναούτογλου βαράει το κεφάλι του στον τοίχο! Δείτε που έμενε όταν έκανε εκείνος το Survivor το 2003 – Καμία σχέση με τον Τανιμανίδη!


Μπορεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να υπερτερεί στην παρουσίαση του «Survivor» έναντι του νεότερου Σάκη Τανιμανίδη και να παραμένει αυθεντία στην παρουσίαση τέτοιων παιχνιδιών, ωστόσο υπάρχει κάτι στο οποίο ο «παλιός» δεν μπορεί με τίποτα να τα… βάλει με τον «νέο» κι αυτό δεν είναι άλλο από τον τόπο διαμονής.

Όπως κατ’ αποκλειστικότητα σας παρουσιάζει το Youweekly.gr, ο Σάκης Τανιμανίδης μένει σε ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών με το όνομα «Playa Bonita Beach Residences» στη χερσόνησο Samana και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Las Terrenas στον Άγιο Δομίνικο πάνω στην ξακουστή παραλία Playa Bonita. Η ονομασία της δεν είναι καθόλου τυχαία καθώς στα ελληνικά σημαίνει «όμορφη παραλία» και σύμφωνα με τους τουριστικούς οδηγούς θεωρείται μία από τις 10 καλύτερες και φημισμένες παραλίες στον κόσμο. Διαβάστε παρακάτω…Το διαμέρισμα που μένει ο Σάκης Τανιμανίδης στον Άγιο Δομίνικο…


Όσο για το κόστος της διαμονής του, το οποίο φυσικά έχει αναλάβει η τουρκική εταιρεία παραγωγής του «Survivor», είναι δύσκολο να υπολογιστεί κι αυτό γιατί πρόκειται για διαμερίσματα που μισθώνει ο Τούρκος μεγιστάνας Ακούν Ιλίτζαλι. Κάνοντας ωστόσο μια έρευνα, οι πολυτελείς αυτές κατοικίες που προσφέρουν στους ενοίκους τους όλες τις ανέσεις (πισίνα, γήπεδα τένις, ποδοσφαίρου, βόλεϊ, εστιατόρια, μπαρ, ποδηλατόδρομο αλλά και ειδικό χώρο για τρέξιμο) ξεκινούν από 198.000 δολάρια τιμή πώλησης ενώ αν κάποιος θελήσει να νοικιάσει με την ημέρα ένα τέτοιο διαμέρισμα κοστίζει περίπου 250 δολάρια.Το διαμέρισμα που μένει ο Σάκης Τανιμανίδης στον Άγιο Δομίνικο…

Aπό την άλλη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πριν από 14 χρόνια έμενε σε ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων, το «Αseania Resort» στο νησί Besar που βρίσκεται απέναντι από το Mersing της Μαλαισίας, σε απόσταση 4 ωρών οδικώς από την πρωτεύουσα Κουάλα Λουμπούρ. Το φουλ πακέτο διαμονής με πλήρη διατροφή κοστίζει μόλις 140 ευρώ την ημέρα και τα δωμάτια είναι ξύλινα σπιτάκια που απλώνονται κατά μήκος του resort.Και του Γρηγόρη Αρναούτογλου….

Έχει πισίνα, γήπεδο beach volley και δυνατότητα για scuba diving και κυριολεκτικά μοιάζει να είναι ξεχασμένο από τον χρόνο καθώς αν και οι φωτογραφίες είναι τωρινές, φαίνεται να μην έχει αλλάξει τίποτα εδώ και 14 χρόνια.Και του Γρηγόρη Αρναούτογλου….

Και του Γρηγόρη Αρναούτογλου….
loading...
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: