Tα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν προσφέρονται μόνο για λόγους διασκέδασης πλέον είναι ικανά να δώσουν
αξιόλογα εισοδήματα και προσφορές ζωής στους χρήστες ακριβώς όπως κάνει μια φοιτήτρια Νομικής
από την Αυστραλία ταξιδεύοντας έτσι δωρεάν σε διάφορα εξωτικά νησιά για να φωτογραφίσει τη θαλάσσια πανίδα τους.
Είναι σαφές ότι τα social media πλέον έχουν αλλάξει τον τρόπο που ζούμε και σκεφτόμαστε. Ένας χρήστης μόνο μέσω αυτών μπορεί να γίνει διάσημος σε όλο το διαδίκτυο και άρα σε ολόκληρο τον πραγματικό κόσμο.
Η Sarah Kohan από το Σίδνεϊ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων για τις εκπληκτικές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στις οποίες απεικονίζονται ονειρικά νησιά, ειδυλλιακά τοπία, καταπράσινα νερά και εξωτικά ζώα. Στη δημοφιλία της σημαντικό ρόλο έχουν παίξει πάντως και τα φυσικά της προσόντα, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες.
Οι Νήσοι Κουκ, τα νησιά Μπόρα Μπόρα, η Χαβάη και οι Μπαχάμες είναι μερικοί μόνο από τους προορισμούς που έχει επισκεφτεί και έχει απαθανατίσει μοναδικές στιγμές.
Η αξιοζήλευτη φοιτήτρια του Χάρβαρντ αλλά και του Πανεπιστημίου Columbia μετρά ήδη 250.000 ακόλουθους στο Instagram, οι οποίοι παρακολουθούν φανατικά και με ιδιαίτερη προσοχή τα ταξίδια της. Αυτό της έδωσε και τη δυνατότητα να εξαγοράσει τη φήμη της με τη διαμονή της. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ενώ υλοποιούσε αρχικά τα ταξίδια της με δικά της έξοδα, η δημοτικότητα της στα social media, της έδωσε τη δυνατότητα να μπορεί να έχει δωρεάν διαμονή σε διάφορα ξενοδοχεία του κόσμου με μοναδικό αντάλλαγμα την προώθηση τους.
Η ίδια αναφέρει στη Daily Mail Αυστραλίας πώς τα social media έχουν τεράστια δύναμη και μπορούν να εμπνεύσουν και να επηρεάσουν τον τρόπο που οι άνθρωποι ταξιδεύουν και αποκτούν πρόσβαση στον κόσμο.
Η Sarah κάνει επίσης καταδύσεις και απαθανατίζει φάλαινες που είναι και τα αγαπημένα της ζώα. Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά στη Daily Mail Australia: «Όταν είμαι κάτω από το νερό και κολυμπάω με μια φάλαινα, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία – να βλέπεις ένα ζώο στο φυσικό του περιβάλλον και να είσαι σε θέση να αλληλεπιδράσεις μαζί τους, χωρίς να αισθάνεσαι φοβισμένος ή ευάλωτος».
loading...
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχολιο: