ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ...


Επιτέλους ο καιρός θα βελτιωθεί Πανελλαδικά από τη Πέμπτη και ιδιαίτερα μέσα στην Παρασκευή, με αισθητή αλλά πρόσκαιρη άνοδο της θερμοκρασίας ιδιαίτερα στην δυτική, νότια, κεντρική και ανατολική Ελλάδα.

Στην βόρεια χώρα θα ανέβει η θερμοκρασία κοντά στους 11 βαθμούς Κελσίου ως και το Σαββατοκύριακο τις μεσημεριανές ώρες, ωστόσο τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα επικρατούν θερμοκρασίες υπό του μηδενός και σε πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πάγος και ορισμένες περιοχές ή και σημεία να έχουν χιόνι και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο σταδιακά ο καιρός θα επιδεινωθεί από τα δυτικά προς τα ανατολικά, με καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στην δυτική, κεντρική και ανατολική Ελλάδα ενώ στην βόρεια χώρα θα σημειώνονται βροχές ή και χιονόνερο στα πεδινά και παραθαλάσσια και ισχυρές χιονοπτώσεις πάνω από τα 400-500 μέτρα υψόμετρο. Η δυτική Μακεδονία και τμήματα της Θράκης, της Μακεδονίας και τη Ηπείρου που βρίσκονται κοντά στα σύνορα, θα δουν ισχυρές χιονοπτώσεις και χιονοστρώσεις τόσο μέσα στο Σάββατο όσο και μέσα στην Δευτέρα και την Τρίτη, ίσως και σε χαμηλά υψόμετρα.
Ακόμα πάντως δεν έχει κλειδώσει για την Δευτέρα αν θα χιονίσει και σε μηδενικά υψόμετρα της Μακεδονίας και της Θράκης, ωστόσο κάτι τέτοιο θα το σιγουρέψουμε το Σαββατοκύριακο. Θα παίξει ρόλο αν το κρύο κινηθεί λίγο πιο νότια ως την Θεσσαλία ή όχι.
loading...
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: