Πρώτη φορά: Αυτόπτης μάρτυρας σπάει τη σιωπή του για το τροχαίο του Παντελίδη: «O Παντελής ήταν από την πλευρά…»



Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες! Τι και αν έχουν περάσει περισσότερο από 10 μήνες από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του, τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από το τροχαίο είναι πολλά. Η οικογένεια του Παντελίδη έχει ορκιστεί να μάθει όλη την αλήθεια προκειμένου να αναπαυτεί η μνήμη του παιδιού τους. Αυτό ωστόσο που προκαλεί έντονο ενδιαφέρον είναι η εξομολόγηση ενός αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος μίλησε στην πρωινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Ο λόγος για τον Νίκο Χρέμο,ο οποίος όπως ανέφερε ήταν από τους πρώτους που κατέφθασε στο σημείο της Βουλιαγμένης, όπου ξεψύχησε ο Παντελής. «Τον Παντελίδη δεν τον γνώριζα, ζώνες δεν υπήρχαν πανικός πανικός. Δεν ήταν χτυπημένος, απλώς ήταν τελειωμένος», αναφέρει αρχικά. Ενώ στη συνέχεια ξεκαθαρίζει πως «Ο Παντελής δεν είχε τις αισθήσεις του. Τίποτα. Τον βάλαμε σε ένα σεντόνι, τον τυλίξαμε και τον πήρε το ασθενοφόρο». Όταν τον ρώτησαν για τη Φρόσω είπε «κουνιόταν, ήταν ξαπλωμένη και την πήρε το ασθενοφόρο. Μιλούσε. Δεν κατηγορώ καμιά κοπέλα. Με το τουμπάρισμα, δεν μπορείς να ξέρεις που πηγαίνει ο καθένας. Ο Παντελής ήταν με την πλευρά προς την πόρτα και αυτή ήταν γυρισμένη».

Μάλιστα λόγω του ότι είναι οδηγός ταξί, είπε πως η ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει ένα τέτοιο αυτοκίνητο στο σημείο είναι μέχρι 250χλμ. Ενώ είπε πως το σίδερο ήταν καρφωμένο στη μέση σχεδόν. Μάλιστα εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι αρμόδιοι δεν τον έχουν προσεγγίσει και δεν έχει μιλήσει στην αστυνομία. «Δεν ξέρω ποιος έφταιγε», τονίζει.
loading...
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: