Απίστευτα τρέιλερ για όλους εσάς


Happier Camper HC1
Κατασκευασμένο από fiberglass, το HC1 είναι εκπληκτικό καθώς θυμίζει παιχνίδι αφού εύκολα προσαρμόζονται τα πάντα μέσα σε αυτό σαν να είναι τουβλάκια της Lego. Τιμή 16,950 $, Βάρος: 550 κιλά, δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και 5 άτομα.

Airstream-Basecamp
Airstream Basecamp
Το αλουμινένιο Basecamp, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από ότι έχει κατασκευάσει μέχρι η εταιρία Airstream η  οποία υπάρχει εδώ και 87 χρόνια. Το μικρό τρέιλερ είναι καλωδιωμένο έτοιμο να δεχθεί ηλιακούς συλλέκτες, ευπροσάρμοστο με κουζίνα, υπαίθριο ντους και άλλες καινοτομίες με μόνο ίσως μειονέκτημα την τιμή: 34,900 $, Βάρος: 1300 κιλά, δυνατότητα να φιλοξενήσει 2 άτομα.
Oregon-Trailer-TerraDrop
Oregon Trailer TerraDrop
Κατασκευασμένο στο Oregon από τρεις τεχνίτες με το χέρι είναι αυτό που λέμε προσωπική υπόθεση και στοίχημα για την μικρή εταιρία. Τιμή: 12,500$, Βάρος: 600 κιλά, δυνατότητα να φιλοξενήσει 2 άτομα.
Timberleaf-Trailer
Timberleaf Trailer
Απλό λιτό κατασκευασμένο από αλουμίνιο σε διάφορα χρώματα το Timberleaf κουβαλάει» μαζί του συμπιεσμένα όσα χρειάζεται ο κατασκηνωτής. Τιμή: 16,850$, Βάρος: 620 κιλά, δυνατότητα να φιλοξενήσει 2 άτομα.
High-Camp-Trailer
High Camp Trailer
Προσεγμένο στην λεπτομέρεια το αλουμινένιο  τρέιλερ από τον Portland, με το σιδερένιο σασί μεταφέρει με στυλ τα αναγκαία. Τιμή: 15,895$, Βάρος: 625 κιλά, δυνατότητα να φιλοξενήσει 2 άτομα.
Hutte-Hut
Hütte Hut
Τέλος η καλύβα πάνω σε ρόδες είναι μια στιλιστική και ακριβή πρόταση για όσους νιώθουν την ανάγκη να νιώθουν υπεράνω ακόμα και στην φύση, Τιμή: 63,900$, Βάρος: 450 κιλά, δυνατότητα να φιλοξενήσει 3 άτομα.
  • Click to enlarge image Airstream-Basecamp.jpg
  • Click to enlarge image Happier-Camper-HC1.jpg
  • Click to enlarge image High-Camp-Trailer.jpg
  • Click to enlarge image Hutte-Hut.jpg
  • Click to enlarge image Oregon-Trailer-TerraDrop.jpg
  • Click to enlarge image Timberleaf-Trailer.jpg
  •  




loading...
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: