Έγινε ρεζίλι! Δεν φαντάζεστε τί έκανε η Μενεγάκη στο αεροδρόμιο μόλις είδε τους παπαράτσι!



Ο προορισμός που επέλεξαν για το Πάσχα η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος έγινε γνωστός την περασμένη εβδομάδα μέσα από το ρεπορτάζ του Οδυσσέα Μητσόπουλου στην εφημερίδα «Αγορά».


Η παρουσιάστρια και ο καλός της ταξίδεψαν με απόλυτη μυστικότητα μέχρι το Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών, βιώνοντας μια αλλιώτικη ταξιδιωτική εμπειρία. Η Real Life της Κυριακής έφερε στο φως της δημοσιότητας ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες από την πασχαλινή απόδραση της Ελένης, ενώ μάθαμε πώς αντέδρασε όταν είδε τους παπαράτσι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, η παρουσιάστρια

κανόνισε το ταξίδι με τον Μάκη Παντζόπουλο στο Μαϊάμι αμέσως μετά την επιστροφή της από τη Νέα Υόρκη. Το ζευγάρι εμπιστεύτηκε τα παιδιά του σε πολύ καλά χέρια και έφυγε για τον προορισμό του, όπου απόλαυσε μοναδικές στιγμές.

Τι έκανε όμως η Ελένη Μενεγάκη, όταν αντιλήφθηκε τους φωτογράφους κατά την επιστροφή της; Η παρουσιάστρια φορούσε σορτσάκι αλλά όταν κατάλαβε ότι θα την τραβούσαν φωτογραφίες, έσπευσε να αλλάξει και να φορέσει λευκό παντελόνι.




loading...
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: