ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ !! ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ !!





Ομιλία στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας εν όψει της διήμερης συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής του ασφαλιστικού - φορολογικού νομοσχεδίου, το οποίο θα τεθεί σε ψηφοφορία το βράδυ της Κυριακής.

O κ. Τσίπρας τόνισε πως

« βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το κλείσιμο της διαπραγμάτευσης», επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση φέρνει μια φιλόδοξη μεταρρύθμιση που ξαναφέρνει το ασφαλιστικό σύστημα σε ράγες βιωσιμότητας.

"Ψηφίζουμε μια φιλόδοξη μεταρρύθμιση που θα ξαναφέρει το ασφαλιστικό σύστημα σε ράγες βιωσιμότητας χωρίς να μειωθούν οι κύριες συντάξεις, χωρίς να επηρεαστεί η συντριπτική πλειοψηφία των επικουρικών,χωρίς να περικοπεί ούτε ευρώ από την συντριπτική πλειοψηφία των συνταξιούχων" είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα ο πρωθυπουργός τόνισε πως δεν υπήρξε ποτέ άλλοτε μεταρρύθμιση που συζητήθηκε τόσο εκτενώς όσο αυτή. "Ακούσαμε τις προτάσεις των φορέων και σεβαστήκαμε τις αγωνίες, τις διαφωνίες αλλά και τις διαμαρτυρίες στο μέτρο του δυνατού" είπε ο κ. Τσίπρας στην συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.
loading...
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: