Τραγικός ΕΠΙΛΟΓΟΣ στο Θρίλερ - ΔΥΣTYXΩΣ Βρέθηκε Νεκρός ο Σπύρος Ζωγόπουλος



Κανείς δε μπορεί να το πιστέψει


Στη διαδρομη απο το σπιτι του στο σπιτι της κορης του που συνηθιζε τα απογευματα να ακολουθει στο πλαισιο του καθημερινου περιπατου του βρεθηκε νεκρος πριν λιγη ωρα, ο 83χρονος Σπυρος Ζωγοπουλος στα Λεχαινα. Ο ηλικιωμενος εξαφανιστηκε το απογευμα της Μ. Δευτερας και μολις εγινε

αυτο αντιληπτο ξεκινησαν οι αναζητησεις για τον εντοπισμο του απο τους συγγενεις του και τις Αρχες. Εντοπιστηκε τελικα διπλα στις γραμμες του τρενου στη διαδρομη απο Λεχαινα προς Ανδραβιδα.

Ο ηλικιωμενος ακολουθουσε τη διαδρομη πανω στην παλια εθνικη οδο απο τα Λεχαινα προς την διασταυρωση Διαμαντη. Τα ιχνη του χαθηκαν το απογευμα της Μ. Δευτερας απο τις 4 εως τις 7.30. Ο συνταξιουχος οικοδομος που επασχε απο ανοια καθημερινα σχεδον περπατουσε απο το σπιτι του εως το σπιτι της κορης του. Όμως αυτη τη φορα δεν εφτασε ποτε στον προορισμο του.


Έτσι με εκδηλη ανησυχια τα μελη της οικογενειας του αρχισαν να τον αναζητουν, οταν ειδαν πως η ωρα περασε, αρχισε να νυχτωνει και δεν ειχε επιστρεψει. Παραλληλα ενημερωθηκαν και οι αρχες που αρχισαν να τον αναζητουν με δυναμεις της Αστυνομιας και της Πυροσβεστικης.

Τελικα εντοπιστηκε νεκρος στις 12 το μεσημερι απο πυροσβεστες της Πυροσβεστικης Υπηρεσιας και αστυνομικους του Α.Τ. Λεχαινων. Ο ηλικιωμενος που προφανως περπατουσε πανω στις γραμμες του τρενου, πανω απο ταφρο εχασε το βηματισμο του και επεσε στο κενο μεσα στα βατα με αποτελεσμα να χασει τη ζωη του. Με ασθενοφορο μεταφερθηκε στην Ιατροδικαστικη Υπηρεσια Πατρων για τη διενεργεια νεκροψιας – νεκροτομης...
loading...
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: