Τώρα ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ βόμβα | «Η Μίνα Αρναούτη ΘΥΜΑΤΑΙ πολύ καλά ποιος…»





Όπως σας ενημέρωσε με ρεπορτάζ, η Μυρσίνη Αρναούτη έχει βγει από την εντατική του Ευαγγελισμού, όπου νοσηλευόταν και παραμένει στην μονάδα αυξημένης φροντίδας. Η εξέλιξη της υγείας της είναι θετική, οι γιατροί όμως αφήνουν ανοιχτό τον ενδεχόμενο να μην υπάρξει πλήρης αποκατάσταση.
Ο δικηγόρος της Μυρσίνης Αρναούτη, Γιάννης Κωλέτης, βρέθηκε χτες στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon και μίλησε για την κατάσταση της νεαρής κοπέλας που πριν λίγες ημέρες βγήκε από την εντατική.

Ενώ ο «πόλεμος» για τις αποζημιώσεις συνεχίζεται, η Μίνα Αρναούτη



συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη για να ξεπεράσει τις βαριές σωματικές βλάβες που υπέστη, στο τροχαίο της 18ης Φερβουαρίου, όταν έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης. Μάλιστα, οι γιατροί εκφράζουν φόβους να μην υπάρξει πλήρης αποκατάσταση.
Μάλιστα, η 30χρονη πληροφορήθηκε μόλις πριν από δύο ημέρες τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Ο κ. Κωλέτης, ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα του Epsilon, πως η νεαρή γυναίκα στενοχωρήθηκε πάρα πολύ όταν έμαθε για τον άδικο χαμό του γνωστού τραγουδιστή.

Το σοκ από το τροχαίο είναι μεγάλο και η Μίνα Αρναούτη θυμάται το περιστατικό, πώς έγινε και ποιος οδηγούσε, αλλά οι γιατροί δεν της επιτρέπουν ακόμα να δώσει κατάθεση στην αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΕΙΠΕ :
loading...
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: