Τώρα ΒΟΜΒΑ μεγατόνων | Το τροχαίο του Παντελίδη και ο ΜΕΓΑΛΟΣ εφιάλτης του Ρέμου





Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη και τις αποζημιώσεις από την ασφαλιστική εταιρεία.

Όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα, εμπλεκόμενος στην όλη υπόθεση είναι και ο Αντώνης Ρέμος, αφού πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του μοιραίου τζιπ, μέσω στο οποία βρήκε φρικτό θάνατο ο φίλος του, Παντελής Παντελίδης, ενώ τραυματίστηκαν και οι δύο κοπέλες, Μυρσίνη Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου.
Σύμφωνα με

το περιοδικό Ciao, ο Έλληνας τραγουδιστής κινδυνεύει να είναι εκείνος, ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει την αποζημίωση στις δύο κοπέλες, εφόσον επιβεβαιωθεί και επίσημα ότι ο Παντελής Παντελίδης οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.


Εκτός βέβαια από τον Αντώνη Ρέμο, βαθιά το χέρι στην τσέπη θα κληθεί να βάλει και η οικογένεια του Παντελή. Επομένως, όχι απλά δεν πρόκειται να πάρουν αποζημίωση, όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα, από την ασφαλιστική, αλλά εφόσον επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ του Ciao θα κληθούν να πληρώσουν την ασφαλιστική, η οποία και θα αποζημιώσει τις δύο κοπέλες που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ...
loading...
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: