ΤΩΡΑ η οικογένεια Παντελίδη μιλά ΑΝΟΙΚΤΑ για τα ναρκωτικά και κατακεραυνώνει…



Στοιχεία φωτιά που κατακεραυνώνουν


και ο κάθε κατεργάρης στο.......πάγκο του

Τελειωμό δεν έχει ο πόνος για την οικογένεια και ειδικά για την μητέρα του Παντελή Παντελίδη, μετά τον θάνατο του παιδιού τους το μοιραίο αυτό πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, η οποία μάλιστα τελευταία παρακολουθείται στενά από τον γιατρό της...
Και λες και δεν τους έφτανε ο πόνος τους, έχουν να αντιμετωπίσουν και το απίστευτο γαϊτανάκι παραπληροφόρησης όπως π.χ. έπερνε ναρκωτικά ο Παντελής, τα κάνουν όλα για τις αποζημιώσεις και τα χρήματα, την παραδόπιστη μάνα του Παντελή και ένα κάρο π@π@ριές του κάθε τυχάρπαστου…

Οι τοξικολογικές εξετάσεις λοιπόν, μπορεί να

έδειξαν οτι ο Παντελίδης το μοιραίο βράδυ είχε καταναλώσει μια τεράστια ποσότητα αλκοόλ 2,72 mg/L, αλλά είχαν και ένα άλλο στοιχείο που εν μέρι ήταν εξαιρετικά ικανοποιητικό για την ηθική της οικογένειας Παντελίδη,αλλά και για τον ίδιο τον καλλιτέχνη και την υστεροφημία του.


Τo στοιχείο αυτό ανέδειξε για πρώτη φορά με ρητή εντολή της οικογένειας ο νέος δικηγόρος τους, που αυτή τη δήλωσή του σίγουρα θα συζητηθεί τις υπόλοιπες ημέρες. Είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια Παντελίδη μιλάει ανοικτά για το θέμα των ναρκωτικών.

«Πάντως, οι τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στον Παντελή Παντελίδη αποδεικνύουν οτι δεν έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, γεγονός που διαψεύδει τα κακόβουλα σχόλια ορισμένων χρηστών του διαδικτύου, με τα οποία επιχείρησαν να αμαυρώσουν το όνομα του δημοφιλούς καλλιτέχνη», δήλωσε ο Χαράλαμπος Λυκούδης στη Real News.
loading...
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: