Φαίη Σκορδά: Γιατί δέχτηκε υβριστικά σχόλια μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη;






Με αφορμή τον σάλο που είχε προκλήθεί με το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη για την Κύπρο,
λίγα εικοσιτετράωρα πριν τον τραγικό θάνατο του τραγουδιστή, η Φαίη Σκορδά είχε κάνει ένα σχόλιο μέσα από την εκπομπή της «Πρω1νό».
«Το ότι δεν έχει τις σπουδές που θα έπρεπε εντάξει! Ακολουθεί τον δικό του δρόμου που αρέσει κιόλας. Μέχρι ποιο σημείο αρέσει; Εγώ ξέρω ότι κάποιες κοπέλες από Αθήνα, όταν ήταν ο Παντελίδης στη Θεσσαλονίκη, ταξίδευαν μόνο και μόνο για να τον δουν από κοντά και αν προκύψει και κάτι προέκυψε... Αυτό με γεια του και με χαρά του! Αλλά το να βγεις, να πας εκεί και εκεί αυθρόμητα να πας να κάνεις μια ομοιοκαταληξία χωρίς να κάνεις μία δεύτερη σκέψη και χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες μπορεί να υπάρχουν, να πετάξεις μία λέξη έτσι, νομίζω ότι δεν είναι ωραίο», είχε πει η Φαίη Σκορδά. Την έντονη δυσαρέσκεια τους είχαν εκφράσει οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά, Μαρία Ηλιάκη και Άρης Καβαντζίκης.


Σχετκό Περιεχόμενο
Ποια όμορφη δημοσιογράφο εντόπισε ο φακός του Enter TV;
ΣΧΕΤΙΚΑ
5 άρθρα
Μετά τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη, η Φαίη Σκορδά δέχτηκε υβριστικά σχόλια στην προσωπική της σελίδα στο Instagram και στην επίσημη σελίδα της στο Facebook. Μάλιστα, η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να «κλείσει» τη σελίδα της στο Ιnstagram- για το ευρύ κοινό- και να την κάνει προσωπική.


«Πρέπει να ντρέπεσαι γι αυτά που είπες για τον Παντελή Παντελίδη! Μόνο ντροπη αισθάνομαι για σένα...και αν είχες ανθρωπιά θα έβγαινες δημόσια να ζητήσεις συγγνώμη γι' αυτά που είπες», έγραψε ένας χρήστης στο Facebook. «Φαίνεται ποιος είναι αμόρφωτος! Εσύ γλυκιά μου δεν έχεις ούτε ιερό ούτε όσιο...», γράφει ένας άλλος χρήστης. «Μορφωμένη είσαι εσύ που αδυνατείς να ξεχωρίσεις το Αίγιο από το Αιγαίο», «Οφείλεις μία συγγνώμη στον Παντελή...Βαριά η σκιά του στην εκπομπούλα σας», αναφέρουν κάποια από τα σχόλια.

Σήμερα, αναφερόμενη στον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, η Φαίη Σκορδά, αρκέστηκε να πει: «Δύναμη και κουράγιο στη μάνα».
Πηγή: sdna.gr
loading...
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: