ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩPΑ | Δυστυχώς ΔΥΣΚΟΛΕΣ ώρες για την οικογένεια του Τόμας Πρωτόππαπα...



- Σα σήμερα θα γινόταν 28 χρόνων
- Τρία χρόνια χωρίς τον Τόμας Πρωτόππαπα.
- Ανείπωτος θρήνος για την οικογένειά του.

Η σημερινή μέρα, κάποτε για την χαροκαμένη οικογένεια του Τόμας, ήταν μια μέρα γιορτινή. Δυστυχώς όμως, η μοίρα τα έφερε έτσι κι αυτή η ημερομηνία μόνο γιορτή δεν τους θυμίζει... αλλά μόνο πένθος.

Η οικογένεια του Τόμας Πρωτόππας θρηνούσε και θρηνεί. Η απώλεια του παιδιού τους -που σαν σήμερα είχε τα γεννέθλια του- είναι μια πληγή που δεν κλείνει ποτέ. Οι γονείς δεν μοιράζονται ευχές με φίλους και συγγενείς.


Αντιθέτως δέχονται τη συμπαράσταση και λόγια κουράγιου, καθώς ο πόνος για το χαμογελαστό αγόρι που χάθηκε τόσο άδικα, δεν θα φύγει ποτέ απο μέσα τους... Να 'ναι καλά εκεί που είναι.

Το αυτοκινητιστικό δυστύχημα, οι ημέρες στην εντατική και ο θάνατος του μας έφερε θλίψη, κι’ όχι γιατί ήταν όμορφος ή γιατί έπαιζε στην τηλεόραση, αλλά γιατί ήταν ένα νέο παιδί με όνειρα που ξεκινούσε να τα κάνει πραγματικότητα.
Ο Τόμας Πρωτόπαπας γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 19 Ιανουαρίου 1988 και πέθανε στις 21 Μαϊου 2013, στα 25 του. Ήταν μοντέλο, ασχολούνταν ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό και την γυμναστική, και είχε ξεκινήσει να ασχολείται με την υποκριτική.



Ολόκληρο το όνομα του ήταν, Τόμας Νέλσων Πρωτόπαπας και από 14 ετών, ασχολήθηκε με το modeling. Ως χόμπι του, είχε την πάλη, και είχε πάρει μέρος σε αρκετούς αγώνες. Στην Ελλάδα, ξεκίνησε να δουλεύει στο μουσικό κανάλι MAD TV παρουσιάζοντας μια εκπομπή μουσικού περιεχομένου, ενώ το 2010 συμμετείχε στο remake της ταινίας Ρόδα, τσάντα και κοπάνα. Του άρεσε ο χώρος και ο κόσμος των ηθοποιών και ενδιαφέρθηκε άμεσα. Έτσι πήρε σχεδόν πρωταγωνιστικό ρόλο στη κωμική σειρά του Mega, Οι Βασιλιάδες. Στο Mega τον πίστευαν και τον ετοίμαζαν για πολλά πράγματα. Αρχικά τον προόριζαν να συμμετάσχει στην εκπομπή μαγειρικής, Doctor Cook σαν μαθητευόμενος σεφ και στην συνέχεια θα έρχονταν και τα υπόλοιπα.

Το πρωί της Κυριακής 17 Μαρτίου 2013, ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του με προορισμό το στούντιο στο οποίο θα γίνονταν τα γυρίσματα της εκπομπής Dr Cook. Κάποια στιγμή και ενώ είχε ήδη μπει στην Αττική οδό, σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για να τηλεφωνήσει, και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω του ένα λευκό βανάκι. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του και να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.


Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ στην Κηφισιά Αττικής, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Μετά το τέλος της επέμβασης, μεταφέρθηκε στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης, όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος για 66 ημέρες, μέχρι το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαΐου 2013, οπότε και έφυγε από τη ζωή.



Μετά το θάνατο του, ο δεύτερος κύκλος της σειράς Οι Βασιλιάδες αφιερώθηκε εις μνήμην του. Στην προσωπική του ζωή ο Τόμας είχε σχέση με την φοιτήτρια, Ιωάννα Ζεμπερλίγκου, η οποία ήταν δίπλα του μέχρι την στιγμή που άφησε την τελευταία του πνοή...πηγή
loading...
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: