ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΟΜΟΥΣ




Ετοιμαστείτε για χιονοπόλεμο καθώς το Greek-Weather.Org προειδοποιεί με έκτατα δελτία του και ανακοινώσεις για ισχυρό κύμα χιονοπτώσεων που θα σαρώσει τη χώρα μας το ερχόμενο 24ωρο.


Πυκνά χιόνια θα πέσουν σε Ήπειρο, Μακεδονία, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο. Θα χιονίζει από το πρωί ως και το απόγευμα περίπου της Τετάρτης στους νομούς

Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας, Φλώρινας, Καστοριάς, Κοζάνης, Γρεβενών, Ιωαννίνων, Μαγνησίας, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας ακόμα και σε πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα.
Θα χιονίσει τέλος όπως εκτιμά το Greek-Weather.Org σε όλα τα ορεινά και ημιορεινά τμήματα των νομών Αχαϊας, Αρκαδίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Κορινθίας, Αργολίδας, Αττικής, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Ευρυτανίας, Εύβοιας, Αιτωλοακαρνανίας, πάνω από τα 300-500 μέτρα υψόμετρο.
Προσοχή οι χιονοπτώσεις θα είναι ιδιαίτερα πυκνές και δεν αποκλείεται σε νομούς της βόρειας Ελλάδας να το στρώνει ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το χαμηλό αυτό που έρχεται είναι γεμάτο βροχή η οποία θα βρει το παγωμένο έδαφος πολλών περιοχών και θα μετατραπεί σε πυκνό, μα πάρα πολύ πυκνά χιόνι.

loading...
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: