«Ναι, ΓΙ' ΑΥΤΟ την σκότωσα!» | Σοκάρει η ομολογία του συζυγοκτόνου από την Κοζάνη!




«Ναι, ΓΙ' ΑΥΤΟ την σκότωσα!» | Σοκάρει η ομολογία του συζυγοκτόνου από την Κοζάνη!



Κυνική είναι η κατάθεση του συζύγου της 37χρονης Ανθής Λινάρδου, η οποία βρέθηκε τελικά δολοφονημένη σε χωράφι στο Βελβεντό Κοζάνης.

Ο άντρας της άτυχης γυναίκας, ο οποίος συνελήφθη ως ο δράστης του εγκλήματος, ομολόγησε –σύμφωνα με πληροφορίες της Huff Post Greece - στους αστυνομικούς: «Ήθελε να χωρίσουμε. Εγώ δεν το άντεχα γιατί πίστευα ότι δεν είχε λόγο να με χωρίσει. Θόλωσα εκείνη τη μέρα. Την έπνιξα. Έπεσε νεκρή και την έθαψα στο χωράφι».

Το τραγικό είναι ότι μέχρι χθες, Τρίτη, ο συζυγοκτόνος συμμετείχε στις έρευνες και δήλωνε συντετριμμένος από την εξαφάνιση της γυναίκας του. «Σίγουρα το μυαλό μου πάει κάπου αλλά δεν μπορώ να πω. Αν δεν έχω κάποια σοβαρή ένδειξη δεν μπορώ να πω τίποτα με σιγουριά. Και κάπου άσχημα αλλά δεν αποκλείω τίποτα», δήλωνε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Στον Ανακριτή και τον Εισαγγελέα Κοζάνης οδηγήθηκε σήμερα ο 40χρονος συζυγοκτόνος που το περασμένο Σάββατο στραγγάλισε και στη συνέχεια έθαψε σε χώρο ιδιοκτησίας του τη 37χρονη σύζυγό, μητέρα τριών παιδιών.

Η πρώτες προτάσεις ομολογίας, μετά από 20 ώρες ανάκρισης, προς την αστυνομία δείχνουν ότι ο δράστης είχε πλήρη επίγνωση του τι είχε κάνει. Στραγγάλισε και τύλιξε το θύμα του σε μια κουβέρτα και την κατέβασε στο υπόγειο πάρκινγκ για να βάλει το πτώμα στο αυτοκίνητο.

loading...
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: