Χαμός στα social media με την ανάρτηση της Ματσούκα για την Παναγία! Ποιο είναι το σκίτσο που ανέβασε πριν λίγη ώρα και προκάλεσε πάλι; (PHOTO)



Παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτηση της που δείχνει ένα γλυπτό που παραπέμπει σε φιγούρα της Παναγίας στο Instagram, η Δήμητρα Ματσούκα αρνείται πεισματικά να κάνει πίσω. «Η φωτο μου αρέσει και αν κάποιος δεν έχει την ίδια αίσθηση του χιούμορ με μενα, μικρό το κακό. Επίσης,

μπορείτε να με κάνετε unfollow ή να μη διαβάζετε περιοδικά που σχολιάζουν με (ψεύτο)συντηρητική διάθεση ενώ απλώς θέλουν να κιτρινίζουν», έγραψε η ηθοποιός στο Instagram.
Όπως φάνηκε από μία δεύτερη ανάρτησή της, πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι, άκουσαν την συμβουλή της και σταμάτησαν να την ακολουθούν στο Instagram. Η ηθοποιός ανέβασε ένα σκίτσο που δείχνει έναν άνδρα να παρέχει τις πρώτες βοήθειες σε έναν άλλον άνδρα. «Σκ&α! Ακόμα ένας follower χάθηκε!», έγραφε η λεζάντα του σκίτσου. Ανεβάζοντας το σκίτσο, η ηθοποιός έγραψε: «Απολογήσου αργότερα».



Στη συνέχεια ανέβασε μία φωτογραφία της, αποσπώντας τα κολακευτικά σχόλια των διαδικτυακών της φίλων. «Απλά είδωλο! Ό,τι και αν κάνεις», σχολίασε ένας χρήστης.


Πηγή: Πρώτο Θέμα
loading...
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: