Τρομερό: Τι αποκαλύπτει για εσένα το χρώμα των ματιών σου



Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Μέσω αυτών μπορείς να εκφράσεις πολλά-αν όχι τα πάντα. όπως συχνά λέγεται, μπορείς να πεις ψέμματα με τα λόγια σου αλλά όχι με τα μάτια. 
Πρόσφατες έρευνες αποκάλυψαν μερικές σοκαριστηκές αλήθειες για το χρώμα των ματιών σου, όπως το πως σχετίζεται με το χαρακτήρα σου!

Μάθε λοιπόν τι αποκαλύπτουν τα μάτια σου για σένα!
Καφέ ή μαύρα μάτια

Brown or Black Eyes
Τα δύο πιο συνήθη χρώματα. Κατ' αρχήν πρέπει να γνωρίζεις τη δύναμή σου για να κυριαρχήσεις τον κόσμο. Είσαι γενημένος ηγέτης. Οι άνθρωποι με σκούρα μάτια συνήθως είναι και πιο συνεννοήσιμοι. Σου αρέσει ο αθλητισμός.
Μπλε μάτια
Blue Eyes
Οι άνθρωποι με μπλε μάτια έχουν πολύ μεγάλη πνευματική και μυική δύναμη. Οι άνθρωποι σας κρίνουν πριν σας γνωρίσουν. Σας βλέπουν ως πιο αδύναμου. Οι γυναίκες με μπλε μάτια βρέθηκαν να έχουν μεγαλύτερες αντοχές στους πόνους της γέννας. Χειρίζεστε καλύτερα το άγχος και την κατάθλιψοι, ενώ είστε φιλόδοξοι και έξυπνοι!
Γκρη Μάτια
Gray Eyes
Σπάνιο χρώμα, μία πιο ελαφριά σκιά του μπλε. Είστε απόλυτα λογικά άτομα αλλά υπάρχει ένα κομμάτι μέσα σας που αντιδράει στον έλεγχο. Μπαίνετε εύκολα σε αμυντική θέση προκειμένου να γίνει η δουλειά σας.

Μελί Μάτια

Hazel Eyes


Άλλη μία ασυνήθιστη απόχρωση. Γι'αυτό πολλοί σας λένε από όταν ήσασταν μωρά ότι είστε ξεχωριστοί. Είστε ανεξάρτητα άτομα, έμπιστα και αυθόρμητα, γι'αυτό είστε και απρόβλεπτοι! Αλλά αυτό δεν είναι κακό!
Πράσινα Μάτια
Green Eyes
Το πράσινο είναι το πιο σέξυ χρώμα και έλκει εύκολα τους ανθρώπους. Είστε πιο περιπετειώδης και μυστηριώδης, απρόβλεπτος αλλά δεν θυμώνετε εύκολα. Είστε δημιουργικοί και λειτουργείτε καλά υπό πίεση.


loading...
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: