ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩPΑ !!!! ΣΟΒΑΡΟ ατύχημα για τον Αλέξη Τσίπρα !!




Το παλικάρι είναι 40 χρονών, με γυναίκα και 2 παιδιά.

Τον κυνηγάει σύσσωμο το ΣΑΠΙΟ πολιτικό σύστημα που μας κυβερνάει μετά μεταπολίτευση και μας οδήγησε στη σημερινή κατάντια και τον καταδιώκει ολόκληρο το κατεστημένο σύμπαν, εντός και εκτός της χώρας (οι μάσκες έπεσαν όταν πρότεινε την φορολόγηση των υπερφραγκάτων κατά τη γνώμη μου).

1) Κινδυνεύει να τον κλείσουν φυλακή αν πέσει η Κυβέρνησή του τώρα, ΟΛΟΙ αυτοί που οδήγησαν την χώρα σ' αυτο το χάλι.

2) Κινδυνεύει να πέσει «ατυχώς» κάποιο αεροπλάνο του ή να του συμβεί το «μοιραίο τροχαίο», όπως έχει συμβεί στο παρελθόν σε διάφορους ηγέτες που εναντιώθηκαν στο σύστημα.

Τα ιδιωτικά κανάλια ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ και του την έχουν στημένη από παντού και το βλέπεις.

Θα μπορούσε πανεύκολα να το παίξει κινέζος, όπως ΟΛΟΙ έκαναν πριν από αυτόν. Να προδώσει τη λαϊκή εντολή, να μας πηδήξει και μετά να μας πει ότι «έκανα το καλύτερο δυνατό για την πατρίδα». Και να ζήσει αυτός και η οικογένειά του καλά. Και κανένα ΜΜΕ να μην τον ξανακουμπήσει (όπως έκαναν με τόσους άλλους π.χ. Κ. Καραμανλή).

Όμως...

Επιλέγει να ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ. Για ΠΟΙΟΝ?

Για ΜΕΝΑ: τον μαλάκα του καναπέ, που με το ζόρι επιλέγω την κάλπη από την παραλία, που έχω μάθει να γκρινιάζω και να περιμένω τον μπάρμπα από την Κορώνη να ανέβει στην εξουσία για να με «χώσει βίσμα» στο Μουσείο.


ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ. Και όχι μόνο πολιτικά. Έχει και αυτός παιδιά...

ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΜΩΣ! Κανένας άλλος δεν το έκανε όσα χρόνια ζω!

ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ!

Δεν μπορώ να τον αφήσω μόνο του ρε φίλε.

Ο Χ Ι, δεν τον αφήνω μόνο του.

ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ και καλή τύχη – σε όλους μας !!


Υ.Γ. Εγώ στις βουλευτηκές εκλογές ΔΕΝ τον ψήφισα...
loading...
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 σχόλια:

  1. Οχι άλλο συναίσθημα και κυρίως οχι αλλο συναισθηματικό εκβιασμό!!
    Οχι,στο Οχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πω φαντασία για τον Τσιπρα!!! Το Σταλινικο απομεινάρι που δεν δουλεψε ποτέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η αναγκη σου για ελπιδα, αισοδοξια για μια καλυτερη ζωη κι ενα μελλον με ευημερια και ευμαρεια για σενα και τα παιδια σου, κατι που διακρινει ολους τους φυσιολογικους ανθρωπους και πολιτες μιας χωρας, δεν σε αφηνει δυστυχως να δεις οτι και αυτος ειναι μερος του ιδιου νομισματος. Η αλλη πλευρα του. Η πλευρα που σου χαϊδευει τ΄αφτια με γλυκολογα. Με πατριωτικες κορωνες, με πλερια δημοκρατια, με τις υποσχεσεις οτι ο λαος νικησε, οτι υψωσε το αναστημα του στους λιγους και δυνατους, κι οτι δε θα σηκωσει πλεον αλλα βαρη. Και θα τα σηκωσουν οι φραγκατοι οπως ειπες. Μα, αδερφε μου, αυτο δεν το εχει κατορθωσει κατορθωσε ουτε η Αμερικη που ειναι το υποδειγμα του κεφαλαιου. Δεν το κατορθωσε ο πλανηταρχης. Ο οποιος ειναι ενα καταφανεστατο πιονι, μια μαριονετα στις ορεξεις του κεφαλαιου. Θα το καταφερει ο Τσιπρας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιο: