ΣΑΛΟΣ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Ποιος ΣΟΥΠΕΡΣΤΑΡ πιάστηκε με τραν...ουαλ;




Ενώπιον της δικαιοσύνης βρέθηκε ο Στέφαν Έφενμπεργκ μετά από καταγγελία που έγινε εις βάρος του από τρανσέξουαλ πόρνη! Τον κατηγόρησε ότι την «εκμεταλλεύτηκε» και πως της χρωστάει 5.000 ευρώ! Μία απίστευτη ιστορία εξελίχθηκε στα δικαστήρια του Μονάχου! Η

28χρονη τρανσέξουαλ και πρώην πόρνη Edona James κατήγγειλε τον Έφενμπεργκ και τον έμπλεξε σε μία ροζ ιστορία που περιλαμβάνει χρήματα, ναρκωτικά και πορνεία!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η 28χρονη και ο πρώην άσος των Βαυαρών συνευρέθηκαν ερωτικά τρεις φορές από το 2010 ως το 2013!
«Αυτός ο άνδρας με κακοποίησε σεξουαλικά. Χρησιμοποίησε το σώμα μου», ανέφερε μεταξύ άλλων η 28χρονη στο δικαστήριο τονίζοντας πως ο Έφενμπεργκ δεν την πλήρωνε και πως της οφείλει το ποσό των 5.000 ευρώ! Μάλιστα η Edona James κατηγόρησε τον Γερμανό παλαίμαχο και για χρήση ναρκωτικών σημειώνοντας πως έχει εθιστεί στην κοκαΐνη!

Τελικά το δικαστήριο δεν… πείστηκε από τα λεγόμενα της 28χρονης! Αντίθετα μάλιστα της επέβαλλε πρόστιμο 600 ευρώ με την Edona James να καταθέτει έφεση και να σημειώνει πως θα κυνηγήσει την υπόθεση μέχρι τέλους!


loading...
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: