ΒΟΜΒΑ στη Super League | ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ από το πρωτάθλημα ΜΕΓΑΛΗ ελληνική ομάδα!!



Με «πυρά» η ανακοίνωση του Νίκου Μαχλά.

​Την απόφαση του ΟΦΗ να αποχωρήσει από τo πρωτάθλημα της Super League έκανε γνωστή, λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 29η αγωνιστική, ο Νίκος Μαχλάς!


«Η απόφαση που πήραμε είναι να αποσυρθεί η ομάδα από το πρωτάθλημα», είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ σε συνέντευξη Τύπου και κατήγγειλε πόλεμο κατά του ΟΦΗ, αναφέροντας ως τελευταίο παράδειγμα τον ορισμό του αγώνα με τον ΠΑΣ.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Μαχλάς έκανε λόγο για «νόμους να τηρούνται σε άλλες περιπτώσεις και σε άλλες όχι», «αποφάσεις που έχουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά» και κατέληξε: «έπεσαν οι μάσκες στον πόλεμο κατά της ομάδας μας».






«Μπορούμε να αποσυρθούμε ελεύθεροι. Η οικογένεια του ΟΦΗ να πάρει μόνη της τις αποφάσεις. Να φύγουμε από την σαπίλα που υπάρχει στο ποδόσφαιρο για να μπορέσουμε να ξαναγίνουμε πάλι η ομάδα που όλοι θέλουμε και που όλοι χαίρονται και όχι να μας αντιμετωπίζουν σαν να μην πω τι», συνέχισε ο ίδιος.


Ευχαριστώντας τον κόσμο, το team της ομάδας και τους συνεργάτες του, ο κ. Μαχλάς κατέληξε: «είμαστε ομάδα του λαού όπου ο καθένας γνωρίζει τι συμβαίνει όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν έτσι από την στιγμή που δεν έχουμε οικονομικούς πόρους. Όμως δεν είναι αιτία για να μας φέρονται απαξιωτικά. Είναι απάνθρωπο και άσχημο να γίνονται αυτά τα πράγματα. Οι αιτίες για το ότι η ομάδα έχει φτάσει η ομάδα μέχρι εδώ είναι αρκετές και μεγάλες. Αλλά νομίζω ότι μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Είναι άσχημο να μιλάμε για την ομάδα να βρίσκεται σε αυτό το σημείο. Να είστε σίγουροι ότι η ομάδα θα επιστρέψει δυνατή»...
loading...
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: