Άσχημα νέα για την Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν γεννήσει! Η καταστροφή του Ματέο Παντζόπουλου και τα δάκρυα της παρουσιάστριας! [photo]



Αν και διανύει μέρες ευτυχίας, καθώς σε λίγες μέρες ο Ματέο Παντζόπουλος θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας, την ηρεμία του τάραξαν οι...

 δυνατοί νοτιάδες που είχαν ως αποτέλεσμα τις καταστροφές στο αγαπημένο του νησί αλλά και στην ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί.

Σύμφωνα με το ένθετο της εφημερίδας Παραπολιτικά Secret και την δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου, την περασμένη Τρίτη, ο επιχειρηματίας και αρραβωνιαστικός της Ελένης Μενεγάκη, ετοίμασε τα πράγματα του και αναχώρησε με τον πατέρα του για την Άνδρο. Μέσα ένα μόλις μήνα ο Ματέο αλλά και η Ελένη αναστατώνονται για δεύτερη φορά, λες και κάποιος τους έχει ματιάσει... όπως μονολογούν οι φίλοι τους... Αμέσως μετά την υποδοχή του νέο έτους που τους βρήκε οικογενειακά στο σπίτι της παρουσιάστριας, στις 4 Ιανουαρίου, ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά κοντά στο ξενοδοχείο που διατηρεί ο επιχειρηματίας στα Άχλα με αποτέλεσμα να βρίσκεται με ένα τηλέφωνο στο χέρι. Η φωτιά περικύκλωσε το ξενοδοχείο του, καταστρέφοντας το φυσικό τοπίο σε αρκετά σημεία.

Καταστροφές

Τώρα, για δεύτερη φορά ο Ματέο Παντζόπουλος ζει ξανά δύσκολες στιγμές...

Από τη πρώτη κιόλας στιγμή που ανακοινώθηκε το έκτακτο δελτίο καιρού, ο επιχειρηματίας άρχισε να ανησυχεί... Την Περασμένη Παρασκευή ξεκίνησαν οι δυνατοί νοτιάδες από τους οποίος προκλήθηκαν μεγάλες καταστροφές στην Άνδρο και συγκεκριμένα στο Μπατσί! Οι εικόνες από την κατεστραμμένη παραλία προκαλούν θλίψη στους κατοίκους αλλά και στον ίδιο τον Ματέο που μόλις είδε τις πρώτες φωτογραφίες στο διαδίκτυο... πάγωσε!

Η Ελένη που μπαίνει στον μήνα της σε λίγες μέρες, και θα φέρεις τον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, ήταν αδύνατον να τον ακολουθήσει... από την άλλη το άγχος του Ματέο είναι μεγάλο καθώς όταν έφυγε από την Αθήνα, δεν γνώριζε το πόσο θα παραμείνει στο νησί.


Του περνούσε από το μυαλό πως μπορεί η σύντροφό ρου κάνει να χρειαστεί ή ακόμα και να γεννήσει και εκείνος να λείπει. Από την άλλη δεν ήθελε να της μεταφέρει όλο αυτό το άγχος στην κατάστασή της γιατί η παρουσιάστρια με το που έμαθε για τις καταστροφές, άρχισε να ανησυχεί και κάθε φορά που τον ρωτούσε τι νεότερο έμαθε, ήταν αναστατωμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ζημιές ήταν μεγάλες, ώστε να ανησυχήσει ο ιδιοκτήτης και να μεταβεί εκεί προκείμενου να «συντονίσει» την επισκευή τους.



loading...
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: