ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΘΟΥΣ | Πάγωσαν ΟΛΟΙ όταν άρχισε να πυροβολεί...



Η 38χρονη τον χώρισε πριν από λίγες ημέρες και νόμιζε ότι ήταν με τον καινούριο της σύντροφο. 
Όταν επέσε πάνω τους ενώ κοιτούσαν τα κινητά τους τηλέφωνα, ο 45χρονος την έσπρωξε, τράβηξε το όπλο του και

πυροβόλησε στο μέρος του 41χρονου. 
Αφού αστόχησε, έστρεψε το όπλο του στην 38χρονη και την πυροβόλησε 3 φορές.
"Πήγαινα προς το μέρος τους όταν είδα τους είδα να λογοφέρνουν. Ήταν πολύ θυμωμένος και τον κατηγόρησε ότι του έκλεψε την κοπέλα. Ο άλλος είπε ότι δεν ήξερε για τι μιλούσε και ότι δεν είναι μαζί της. Τότε έβγαλε το όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Μετά είδα τη γυναίκα να πέφτει όπως την πυροβόλησε στο στήθος και την άφησε μέσα σε μια λίμνη αίματος", σημείωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Η έκρηξη ζήλειας του 45χρονου Norapat Petcharaporn οδήγησε στην ΕΝ ΨΥΧΡΩ δολοφονία της υπαλλήλου και ερωμένης του Tada Yangsathit. Ο παντρεμένος άντρας είχε πάει σε σούπερ μάρκετ στη νότια Ταϊλάνδη όταν συνάντησε την 38χρονη ερωμένη του να ψωνίζει με τον 41χρονο Sorasit Eiewkarnna.
Αφού το έσκασε από το σημείο με το φορτηγό του, παραδόθηκε στις αρχές λίγο αργότερα αναφέροντας ότι τη σκότωσε από ζήλεια.
"Η γυναίκα είχε χωρίσει μαζί του πριν από λίγες ημέρες αλλά δεν ήταν σε θέση να το αποδεχτεί παρά το γεγονός ότι είναι παντρεμένος. Γνώρισε τον 41χρονο λίγα λεπτά νωρίτερα στο σούπερ μάρκετ και απλά συζητούσαν", σημείωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας...


Πηγή: diadosias.com
loading...
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: