Άγριο "κράξιμο" στον Παπούλια απο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

tsipraspapoulias

Μετα το κάλεσμα για εθνική συννενόηση που απήυθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στη συνάντηση του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα έξι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεσπαθώνουν....

Παναγιώτης Κουρουμπλής
5 χρόνια καταστροφής δεν έπεισαν τον Πρόεδρο για αλλαγή πολιτικών
Εξ'αποστάσεως όλοι επιδεικνύουμε κατανόηση για το δράμα που ζει ο ελληνικός λαός. Είναι όμως κρίμα που 5 χρόνια μλη αποτελεσματικών πολιτικών με συνέπεια την καταστροφή και την οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων να μην έχουν πείσει τον κύριο Παπούλια ότι υπάρχει ανάγκη αλλαγής πολιτικών στην χώρα.
Στάθης Παναγούλης
Παραβάτης του Συντάγματος ο Παπούλιας
Ο κύριος Παπούλιας θα μείνει στην ιστορία ως ο πρόεδρος που παραβίασε πολλές φορές το Σύνταγμα κατά τη διάρκεια της θητείας του. Η μόνη λύση είναι εκλογές.
Δεσποινα Χαραλαμπίδου
Απαράδεκτος ο Παπούλιας
Ο κύριος Τσίπρας τα είπε πολύ καλά. Δυστυχώς ο κύριος Παπουλιας ήταν απαράδεκτος και αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων
Δημήτρης Τσουκαλάς
Τα εθνικά θέματα δεν διορθώνονται με απλές κινήσεις συννενόησης
Με όλο τον σεβασμό που τρέφω για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αναρωτιέμαι πως ένας άνθρωπος που υπέγραψε ολες τις πράξεις νομοθετικου περιεχομένου που «αλυσόδεσαν» τον ελληνικό λαό προτάσσει τώρα την συναίνεση χωρίς να μας λέει προς ποια κατεύθυνση και για χάρη ποιου.
Το ίδιο ισχύει και για τα εθνικά θέματα. Ο κύριος Παπούλιας που υπήρξε κάποτε και υπουργός εξωτερικών δεν καταλαβαίνει ότι τα εθνικά θέματα βρίσκονται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και δεν διορθώνονται με απλές κινήσεις συνεννόησης.
Γιάννης Μπαλάφας
Οι εκλογές δεν είναι κομματική αξίωση αλλά εθνική ανάγκη
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχει πλήρη κατανόηση της κατάστασης που βρίσκεται η χώρα. Οι εκλογές δεν είναι κομματική αξίωση αλλά εθνική λαϊκή ανάγκη για να αναδειχθεί μια κυβέρνησηπου θα βάλει τέλος στην εθνική ταπείνωση της χώρας μας.
Χαρά Καφαντάρη
ο Αλέξης Τσίπρας εγγυητής της εθνικής ενότητας
Δεν αρκουν λόγια για εθνική συννενόηση αλλά έργα. την εθνική συννενόηση τορπιλίζει ο Σαμαράς με την πολιτική και τις δηλώσεις του. Αντίθετα ο Α.Τσίπρας έστρωσε το δρόμο για εθνική συννενόηση ζητώντας τη σύγκλιση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών και για εθνικές εκλογές πριν όμως την εκλογή του προέδρου της δημοκρατίας.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχει πλήρη κατανόηση της κατάστασης που βρίσκεται η χώρα. Οι εκλογές δεν είναι κομματική αξίωση αλλά εθνική λαϊκή ανάγκη για να αναδειχθεί μια κυβέρνησηπου θα βάλει τέλος στην εθνική ταπείνωση της χώρας μας.
 
loading...
Share on Google Plus

About Diadosias

    Blogger Comment
    Facebook Comment